Poštovani čitatelji, naša stranica je ugledala svjetlo dana prije više od 4 godine, pa smo smatrali da je došlo vrijeme za njezino “osvježenje”. Pokušali smo vam olakšati pristup nekim značajkama, a dodali smo i neke novosti s kojima ćemo vas pomalo upoznavati.

Izborna traka je zadržala svoju poziciju na vrhu stranice, a na klizećem izborniku ispod toga možete brzo doći do najvažnijih dijelova stranice. Osim već poznatih poveznica, dodali smo i posebnu stranicu namijenjenu mladićima koji razmatraju svećenički poziv u nekoj od zajednica tradicionalnog obreda.

Uočit ćete da je unutar naše stranice našla svoje mjesto i stranica Društva za promicanje tradicionalne Mise “Benedictus”, pa ćete se moći pobliže upoznati i s njezinim djelovanjem.

Na kraju se ispričavamo što stranica nije bila dostupna puno dulje nego što smo u početku predviđali. Nadamo se da će i dalje dobro poslužiti svim onima koji žele saznati nešto više o svijetu tradicionalne rimske liturgije, i kojima upravo taj čudesni svijet može poslužiti da se približe Gospodinu i da još više uzljube njegovu prečistu Zaručnicu Crkvu.

Bog neka blagoslovi svakog posjetitelja ove stranice!

Uredništvo