Mali misal za 10 godina Društva “Benedictus”

Na 10. obljetnicu utemeljenja Društva za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" izašao je dugo očekivani Mali misal za tradicionalnu latinsku Misu.

Zidni liturgijski kalendar za 2021. godinu

Od idućeg utorka u prodaji se nalazi novi liturgijski kalendar za 2021. godinu. Tema je 10 godina redovite tradicionalne Mise u Zagrebu.

Poziv vjernicima Splitsko-makarske nadbiskupije zainteresiranim za tradicionalnu Misu

Na poticaj i zamolbu Društva za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" ovim putem pozivamo vjernike s područja Splitsko-makarske nadbiskupije (osobito grada Splita) koji imaju želju prisustvovati dijecezanskoj tradicionalnoj Misi u Splitu da nam se jave privatnom porukom radi detalja oko pokretanja nove inicijative.

Svi točni termini tradicionalnih sv. Misa u Zagrebu odsada na našoj stranici

Kako bismo vjernicima olakšali snalaženje u promjenjivim terminima tradicionalnih Misa u Zagrebu, od ove nedjelje ćemo na našoj stranici objavljivati točna vremena tradicionalnih Misa svakoga tjedna.

Tradicionalna Misa od ove nedjelje u crkvi sv. Blaža, i to u novom terminu!

Sukladno dekretu uzoritog kardinala Josipa Bozanića, preč. Borna Puškarić imenovan je župnikom moderatorom župe sv. Blaža, što znači da će zajednica vjernika okupljena oko tradicionalne Mise pronaći svoj novi dom u crkvi sv. Blaža...

9.8.2020. sv. Misa u Zagrebu iznimno na drugoj lokaciji i u drugom terminu

Predragi u Kristu, u ovu nedjelju će se iznimno sveta Misa slaviti u kapeli Gospe Fatimske (ulaz pokraj crkve Uzvišenja Svetog Križa u Sigetu) u 16:30, umjesto u crkvi sv. Jurja. Idućeg tjedna  (15....

5.7.2020. svete Mise u crkvi sv. Jurja iznimno u promijenjenom terminu

5.7.2020. će iznimno svete Mise u crkvi sv. Jurja (na Jurjevskoj 34) biti u 08:30 i 11:30 umjesto u redovnom terminu (u 09:30 i 11:00).

Blagoslovljen novi komplet liturgijskog ruha

Na svetkovinu Tijelova blagoslovljen je novi komplet misnog ruha kupljen velikodušnim donacijama vjernika tijekom Došašća.

Važna obavijest! Tradicionalna Misa u Zagrebu privremeno u novoj crkvi i u novom terminu!

Zbog oštećenja crkava Krista Kralja i sv. Katarine u potresu, nedjeljna tradicionalna Misa privremeno se seli u crkvu sv. Jurja na Jurjevskoj 34. Zbog ograničenosti kapaciteta, nedjeljom će se slaviti dvije Mise - u 9:30 i 11:00. Između Misa mogućnost za sv. ispovijed.

Prijenos Misa po tradicionalnom obredu iz Zagreba

Prijenosi svetih Misa po tradicionalnom rimskom obredu iz Zagreba i drugdje po svijetu.