tlm-bozic

Predragi u Kristu, ovoga puta imamo dvije vijesti za vas. Krenimo redom po važnosti.

Božjom milošću, u crkvi sv. Martina ovoga Božića će se u 11:30 slaviti tradicionalna Misa. Proslavimo rođenje Gospodinovo na najljepši mogući način – svetom Misom!

Druga vijest tiče se liturgijskog kalendara. Iz tiska je izašlo novo izdanje kalendara, za 2017. godinu. Tema ovogodišnjeg kalendara je tradicionalna Misa u crkvi sv. Martina. Svakoga mjeseca imat ćete prilike gledati jednu od krasnih fotografija koje prikazuju razne detalje s tradicionalne Mise snimljenih u crkvi sv. Martina. Ovom prilikom zahvaljujemo celebrantu, vlč. Mateuszu Markiewiczu iz Instituta Dobrog Pastira uz čije dopuštenje smo snimili ove fotografije.

Naslovnica liturgijskog kalendara za 2017.
Naslovnica liturgijskog kalendara za 2017.

Jedinstvenu priliku za kupovinu ovog kalendara imat će svi oni koji će doći u crkvu sv. Martina na božićnu Misu po tradicionalnom obredu. Kalendari će biti dostupni prije i nakon svete Mise. Za one koji neće biti u mogućnosti tada kupiti kalendar, moći će ga naručiti preko ove stranice na e-mail adresu tradicionalnamisa.com@gmail.com (molimo vas da obratite pažnju na TOČNOST E-MAIL ADRESE) kao i naše Facebook stranice. Narudžbe poslane na pogrešnu adresu nećemo uvažiti, zato pripazite. Zbog prošlogodišnjih problema s dostavom, ove godine dostava kalendara će se obavljati isključivo putem Tisak paketa. Dakako, pokušat ćemo izići u susret čitateljima koji žive izvan područja obuhvaćenog mrežom Tisak paketa ako to bude moguće. Jedinu iznimku od ovog pravila učinit ćemo za svećenike i bogoslove. Cijena kalendara i dalje je 35 kn, dok je trošak dostave 25 kn. Sve detalje oko plaćanja i dostave možete dobiti preko navedene e-mail adrese i Facebook stranice. Količine su ograničene.

kal_2017_02

Mala napomena: ove godine neće biti dodatka za liturgijski kalendar po redovitom obredu Mise (novus ordo), jer nije dostupna službena online verzija istog, pa ga stoga nismo u mogućnosti uključiti.

Na kraju bismo željeli vama, našim čitateljima i vašim obiteljima zaželjeti čestit Božić i obilje božjeg blagoslova u novoj godini gospodnjoj.