Moja prva tradicionalna latinska Misa

972

Brian Holdsworth je mladi katolik iz Kanade (obraćenik na katoličku vjeru) čiji YouTube kanal prati više od 20 000 ljudi. U svojim video prilozima na zanimljiv način progovara o brojnim pitanjima koje se tiču svakog katolika. S obzirom da je često obrađivao teme (i probleme) koje se tiču bogoslužja, nedavno je odlučio svoju obitelj po prvi puta odvesti na tradicionalnu Misu. 

U ovom video prilogu moći ćete poslušati njegova iskustva. Valja napomenuti da Brian nema nikakve skrivene motive. Na tradicionalnu Misu je pošao samo zato jer je htio produbiti svoju vjeru i zato jer je odlučio potražiti odgovore na neka pitanja koja su mu se već dulje vrijeme nametala. Usporedit će svoja iskustva s nekim predrasudama koje je po vlastitom priznanju, ponio na tradicionalnu Misu.

Vjerujemo da će ovaj video posebno koristiti onim vjernicima koji žele poći na tradicionalnu Misu, ali još nisu skupili dovoljno hrabrosti ili jednostavno nisu bili u prigodi. 

Zahvaljujemo g. Brianu Holdswothu na suradnji. Ljubazno je pristao dodati hrvatski prijevod na ovaj video. Ako vam se prilikom prikazivanja ne pojavljuju hrvatski podnapisi, tada ih je potrebno uključiti u postavkama YouTubea. 

Prethodni članak(23, 25, 26 i 30.12.2018., 1.1.2019.) Svete Mise na 4. nedjelju došašća, Božić, Stjepanovo, nedjelju u božićnoj osmini i na Osminu Božića u 11 sati
Sljedeći članakKongregacija za nauk vjere preuzima nadležnosti Papinskog vijeća Ecclesia Dei