Volantino_TS

Radosni smo što vam možemo prenijeti obavijest o dvodnevnom posjetu Trstu zaštitnika Suverenoga vojnog i bolničkoga malteškog reda, kardinala Raymonda Lea Burkea. Prilikom boravka u Trstu, uzoriti kardinal Burke predstavit će knjigu “Ostati u Kristovoj istini: Brak i pričest u Katoličkoj Crkvi”, a usto će i u nedjelju slaviti pontifikalnu Misu prema izvanrednom obliku rimskog obreda. Ovo je sjajna prilika za vjernike s zapada Hrvatske da u neposrednoj blizini naše domovine dožive taj najsvečaniji oblik tradicionalnog rimskog obreda.

Cjelovit raspored tih dvodnevnih događanja možete pogledati ovdje:

SUBOTA, 16. SVIBNJA:
– u 17.00 kardinal Burke će u konferencijskoj dvorani hotela Savoia Excelsior (Riva del Mandracchio 4, na glavnom gradskom trgu Piazza Unita) održati predavanje i predstaviti knjigu pod nazivom “Ostati u Kristovoj istini: Brak i pričest u Katoličkoj Crkvi” – konferencija će biti na talijanskom jeziku.
– u 19.00 sveta Misa prema izvanrednom obliku rimskoga obreda u crkvi BDM od Ružarija (Beata Vergine del Rosario), slavitelj će biti don Stefano Canonico, župnik; a kardinal Burke će održati homiliju.

NEDELJA, 17. SVIBNJA: (u istoj crkvi)
– u 10.30 kardinal Burke će slaviti pontifikalnu svetu Misu na tronu prema izvanrednom obliku rimskoga obreda.
– u 18.30 svečana večernja (bez prisutnosti kardinala).

Unutrašnjost crkve BDM od Ružarija (Beata Vergine del Rosario) u Trstu.

Za dodatne informacije, obratite se našim dragim prijateljima iz udruženja “Juventutem Slovenija” na email: addominumblog@gmail.com

Prethodni članakLjepota i napjevi dovode ljude u samostan
Sljedeći članakIzvanredne žene